Tutustu valmennusten sisältöön

Ensiaskeleet yrityksen markkinointiin -valmennus

Mikä olisikaan parempaa kuin, että kaikki yritykset löytyisivät juuri sieltä, mistä asiakas heitä etsii ensimmäisenä. Onpa se sitten Google, sanomalehti, sosiaalinen media tai vaikkapa ilmoitustaulu niin löydämme yhdessä keinot tehdä sinne juuri sinun yrityksesi näköistä markkinointia. Ja mikä parasta, tämän markkinointivalmennuksen aikana toteutamme sen!


Valmennuksen ensimmäinen osa
- 4 h työpaja

Tässä valmennuksessa lähdetään aivan alusta. Kartoitetaan näkyvyyden nykytila ja katsotaan yhdessä kanavat missä kannattaa olla ja kuinka niitä käyttää. Valmennuksen ensimmäisen osan jälkeen olet saanut yrityksesi käyttöön vähintään yhden uuden kanavan* näkyä ja suunnitelman kuinka siellä toimia! *jos yrityksellä on käytössä jo laajasti eri kanavia keskitytään uuden luomisen sijaan jo olemassa olevien kanavien kehittämiseen.

Valmennuksen toinen osa
- 2 x 45 min

Katsotaan yhdessä missä mennään ja kuinka on sujunut. Kerrataan jo opittuja asioita tai ideoidaan kokonaan uutta!

Hinta: 659€ alv 0%

Valmennukseen voi osallistua yrityksestä yksi tai useampi henkilö. Valmennus järjestetään yrityksen omassa - tai erikseen sovitussa tilassa Hämeenlinnan alueella.

Ensiaskeleet yrityksen sosiaaliseen mediaan-valmennus

Ensi askeleet yrityksen sosiaaliseen mediaan -valmennus on suunniteltu erityisesti sinulle, joka olet vasta aloittamassa yrityksen sosiaalisen median käyttöä! Kaikki sanovat, että yrityksen on oltava somessa, mutta mistä sitten aloittaa ja miten varmistaa, että sosiaalinen media tukee juuri sinun yrityksesi tavoitteita?


Valmennuksen ensimmäinen osa - 3h valmennus

  • Opit, miksi sosiaalinen media on tärkeää yrityksellesi.
  • Saat vinkkejä siitä, miten valita oikeat sosiaalisen median kanavat yrityksellesi. -> Valitsemme ainakin yhden!
  • Käymme läpi, miten luoda profiilin valittuun kanavaan ja täydentää se houkuttelevaksi.
  • Saat vinkkejä siitä, miten aloittaa vuorovaikutus yleisön kanssa ja kasvattaa seuraajakuntaasi.
  • Käymme läpi perusteet analytiikasta ja seurannasta.
  • Opit, kuinka luoda yksinkertainen sisältösuunnitelma ja aikataulu. -> Luomme sen yhdessä!


Valmennuksen toinen osa - 2 x 30 min etävalmennus

Katsotaan yhdessä missä mennään ja kuinka on sujunut. Kerrataan jo opittuja asioita tai ideoidaan kokonaan uutta! 


Tämä valmennus tarjoaa sinulle hyvän pohjan, jotta voit aloittaa sosiaalisen median käytön yrityksessäsi ilman pelkoa tai epävarmuutta. Valmennukseen sisältyvät seurantakerrat (2kpl) mahdollistavat opitun kertaamisen sekä uuden ideoimisen myös valmennuksen jälkeen! 

Hinta: 459€ alv 0%

Valmennukseen voi osallistua yrityksestä yksi tai useampi henkilö. Valmennus järjestetään yrityksen omassa - tai erikseen sovitussa tilassa Hämeenlinnan alueella.

Juuri Se Oikea -markkinointivalmennus

Haluatko juuri sinun yrityksesi tai yhdistyksesi tarpeisiin räätälöidyn markkinointikoulutuksen? Tarvitsetko näkemystä yrityksen näkyvyyteen somessa, verkkosivuilla, hakukoneissa tai paikallislehdessä? Entä neuvoja maksetun mainonnan kohdetanmiseen tai eri kanavien sisällöntuotantoon?

Luodaan yhdessä sopiva valmennuskokonaisuus yrityksesi tarpeisiin.